15-годишният Даниал е ръгал с година по-големият Кристиан с ловджийски

...
15-годишният Даниал е ръгал с година по-големият Кристиан с ловджийски
Коментари Харесай

15-годишният ученик с ирански корени клал Кристиан с ловджийски нож заради гейколажа, а в дните преди касапницата…

15-годишният Даниал е ръгал с година по-големият Кристиан с ловен нож. Касапницата момчето, което е от ирански генезис, направи в четвъртък по обед в столичния квартал „ Надежда “.

Острието се вижда и от клипа, оповестен от негови другари във Facebook.

Младежът, който кла собствен връстник в София: Бам-бам-бам, беше ми прелестно, наръгах го тъкмо в... (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Както БЛИЦ заяви, от прокуратурата оповестиха, че момчето е признало, че е ръгало Кристиан, а повода за експанзията е, че по-голямото момче направило колаж със фотография на хомосексуални мъже като поставил главата на Даниал върху тялото на единия от тях.

Съученици на Даниал и Кристиан описаха пред „ Телеграф “, че двете момчета се карали от известно време поради порноколажа. От няколко дни разногласията им се трансферирали във Facebook, където се заплашвали един различен.

Даниал взел решение да нападне по-големия възпитаник и схванал, че той ще бъде в свои другари в бл. 326. 15-годишният младеж отишъл там и се скарал с Кристиан още на междуетажната площадка. Извадил нож и го наръгал два пъти в корема, забил острието и в шията му. След това избягал, само че видял свои съученици. Те го заговорили, само че откакто видели, че държи кървясъл нож, а по голото му тяло има следи от кръв, го снимали с мобилен телефон.

Адвокатът на момчето, клало връстник в " Надежда ", с нова версия за случката

Родителите на Даниал продават кожени произведения на стоковия базар „ Илиянци “, споделиха техни съседи. Бащата дошъл у нас през 1996 година, а няколко години по-късно при него пристигнала и брачната половинка му.

Даниал се родил у нас и се води български жител с ирански генезис. Момчето, съгласно съседи, било доста възпитани, учтиво и не създавало главоболия. Не изглеждал нападателен.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР