15-годишната Сузанита разтърси обществеността със скандалното си видео към песента

...
15-годишната Сузанита разтърси обществеността със скандалното си видео към песента
Коментари Харесай

Та Тя Е Само На 15! Пеенето Е Само Хоби, Вижте Само От Какво Заработва Пачки Палавата Сузанита! Дъщерята На Орхан Мурад Е

15-годишната Сузанита раздруса обществеността със скандалното си видео към песента „ Луцифер и Буда “. В него тя е полугола и размахва междинни пръсти още на 14 годинки. Нещо, което накара цялата страна да изригне възмутено.

Покрай гневните мнения за щерката на Орхан Мурад обаче същинската й същина някак остана на назад във времето. И скрита за близките. Като да вземем за пример това, че Сузанита от работа не се плаши. И даже противоположното – сама си е изкарала парите за първия клип.

„ Не сме й помогнали с нищо. Нито с пари, нито с инсталация. Цяло лято тя мие колите и оказва помощ на едни момчета за гумите в един сервиз. И споделяше: „ Искам да им оказа помощ в този момент и един ден да ги поканя да вземат участие в клипа ми “, споделя майката на Сузанита – Шенай Мурад.

Тя за следващ път повтори, че детето й е положително и в действителност прелестно, написа разкрития.ком. И не може да разбере хорската завист към нея. Която, съгласно думите й, още веднъж отключила страшното заболяване, с което се е борила преди година.

„ Винаги споделям, че ракът е 90% стрес. Оперираха ме преди една година. Но в този момент още веднъж туморните маркери ми скочиха доста високо. Случи се след изявата на щерка ни.

Ние я поддържаме, обичаме и харесваме това, което прави. Ще го кажа още един път. Знам, че Сузи е доста борбена, ще се бори и отсега нататък, и няма да се съобщи.

Има хора във Facebook, които не престават да приказват нелепости по наш адрес, само че даже и на тях поисквам здраве “, благородно разяснява родителката на Сузанита.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР