15-годишната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита може да скандализира

...
15-годишната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита може да скандализира
Коментари Харесай

Завистливи приятелки пожелали смъртта на Сузанита

15-годишната щерка на Орхан Мурад – Сузанита може да скандализира обществеността когато и да е и по всевъзможни способи, стига да изиска. Това признава самата тя, до момента в който споделя по какъв начин завистливи приятелки поискали гибелта й. Всъщност Сузанита за напълно малко се трансформира в едно от най-коментираните лица в родния музикален и шоу хайлайф. В самобитен трамплин за нея по пътя й към огромната сцена се трансформира скандалната ария „ Луцифер и Буда”, в която дребната госпожица демонстрира междинни пръсти и разголена визия.
„ Трябва да се живее за мига. Досега показвах, в този момент би трябвало да потвърждавам коя съм. Показах тяло, демонстрирах, че съм обладана, в този момент би трябвало да потвърдя коя съм. Не съм чела кой знае какъв брой книги, само че цяла България приказва за мен”, удовлетворена е тийнейджърката. А в случай че й върнем напълно малко лентата обратно, ще разберем, че

скандалният
ефект е напълно
умишлено издирван
от нея


„ Имах опция да откажа, само че желаех да видя щурото и лудото Сузи. И се получи доста добре”. А повода, заради която демонстрира междинен пръст в клипа, тя разяснява по този начин: „ Не виждам нищо неприятно в това. Все отново става въпрос за Рогатия. Текстът на песента е мой. Просто един ден стоях у дома сама, беше ми скучно и го написах”, споделя ученичката.
И е безапелационна, че в днешно време нейните връстници рядко отварят книги, нищо че тя е най-набедена за нечетяща. Сузанита и родителите й обаче са шокирани от обети на нейни съученички.
„ Имам чат, в който въпросното момиче, което признава това. Беше написала „ Дано да не отиде на участието”, а това ми беше второто присъединяване. Но Господ си знае работата. Горе всичко постоянно се връща”, признава атрактивната тийнейджърка. Но е сигурна, че зад всичко това стои елементарна човешка злоба.
„ И това са мои доста близки приятелки – които са спали вкъщи, имали сме доста радостни моменти. Едното момиче неотдавна отпътува за Америка, а другото към този момент живее отвън Пловдив.

Всеки потегли
по собствен път. Но
завистта ги
застигна”


„ По-добре да пееш и да танцуваш, в сравнение с да си толкоз озлобен вътрешно, че чак да пожелаеш гибелта на някого.. Чудя се това какво образование е?!”, не може да проумее и майка й Шени.

Има доста и
различни лица


Всъщност, когато е гневна или превъзбудена от дадена страст, Сузанита бърза да вземе белия лист и химикалката, и да опише в рими всичко почувствано. Би написала даже и ария за Гери-Никол, с която неотдавна са приятелки.

„ Бих написала ария и за Гери-Никол – бих я показала в доста добра светлина, тъй като и нея я оплюха без причина, както и мен. С нея сме приятелки. Уважаваме се. Нищо неприятно не видях в това момиче. Така се случи и с мен – всичко изговориха, единствено истината не споделиха. А тя е, че Сузанита може да си слага лица – една съм на сцена, друга в живота, напълно друга в учебно заведение. Но всичко зависи от мен – в каква светлина желая да се покажа. Мога да бъда доста дива, доста скандална, когато си желая, а също и доста добра и почтена. Според мен това е плюс, тъй като по този начин никой в никакъв случай няма да разбере коя съм”.

Любопитна детайлност е, че за песента й „ Луцифер и Буда” никой не й е помагал финансово. „ Нито с пари, нито с инсталация. Цяло лято тя ми колите и оказва помощ на едни момчета за гумите в един сервиз. И споделяше: „ Искам да им оказа помощ в този момент и един ден да ги поканя да вземат участие в клипа ми”, разкрива майка й Шени. Стрес отключил заболяването на майка й „ Аз постоянно споделям, че ракът е 90% стрес, а народът е доста уплашен и като цяло доста нападателен. Няма позитивни страсти. Дори и в най-големите проблеми, в беднотията, хората би трябвало да се почитат, да се държат един за различен, да си оказват помощ, да се усмихват”, споделя майката на Сузанита Шени Мурад, признавайки обществено и за заболяването, с която се бори сега.
„ Оперираха ме преди една година. Но в този момент още веднъж туморните маркери ми скочиха доста високо. Случи се след изявата на щерка ни. Ние я поддържаме, обичаме и харесваме това, което прави. Ще го кажа още един път – знам, че Сузи е доста борбена, ще се бори и отсега нататък, и няма да се съобщи. Няма да спре дотук. Много от нещата, които се изрекоха, бяха огромни неистини. Има хора във фейсбук, които не престават да приказват нелепости по наш адрес, само че даже и на тях поисквам здраве”.
„ Аз ще се боря, с цел да бъда добре – поради фамилията ми, поради Орхан и децата ни. Забравям моя рак, не желая и да мисля за него. Вътрешно имам вяра, че би трябвало да се изцелявам. Отварям заран очи и си споделям: „ Да, в този момент би трябвало да се боря с днешния ден, на следващия ден си е за на следващия ден.” Имам някакъв вътрешен боязън, само че външно виждам да го преборя”.

 Орхан Мурад: Това е шоубизнес. Детето ми е родено за сцената „ Приемете, че това е шоубизнес. В момента тя е провокативна, с цел да наложи името си. Иска ми се повече да се осланя на моя музикален потенциал. Обвинявам цялата система за това състояние на нещата в България. Десетки стойностни неща съм направил, на които обаче медиите не са обърнали внимание”, декларира бащата на Сузанита – Орхан Мурад. И прибавя: „ Детето просто има харизма. Родена е за сцената. Още от напълно мъничка беше манекенка – модел на дрешки. Беше на 4 годинки, когато посрещна президента в пловдивските покои – нея избраха да му сервира букета. Просто звездата й е такава.”

 Андреа я взе под крилото си Половинката на Кубрат Пулев – фолкпевицата Андреа несъмнено е една от тези, които харесват изявите на Сузанита. Тя даже направи дует с атрактивната тийнейджърка. Нежната половинка на боксьора Кубрат Пулев поддържа освен провокативното държание на малолетната си колежка, а и мненията на изпълнителя на „ Хиляди слънца” по неин адрес.

Припомняме, че гордият баща нееднократно отбрани обществено неуместната изява на гласовитата си наследничка, заявявайки, че тя надали е по-скандална от другите имена в сектора.

Сензацията Гери-Никол също отбрани обществено по-младата си колежка. „ Това е изкуство, считам, че не сме разкрили топлата вода да демонстрираме междинен пръст по видеата, международни реализатори го вършат, а ние - за какво не? Така че аз съм доста за Сузанита и дано да продължава в същия дух. Не е неприятно да ни подражават”. Изпълнителката на „ Направо ги убивам” персонално издирила в обществените мрежи 15-годишното момиче, с цел да му вдъхне кураж.

Подготви Анелия ПОПОВА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР