15-годишната дъщеря на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, която до

...
15-годишната дъщеря на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, която до
Коментари Харесай

Дъщеря на Бен Афлек Серафина Роуз си смени пола“ и се нарече Фин

15-годишната щерка на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, която до този миг се казваше Серафина Роуз, се появи за първи път като момче и се показа като Фин на панихидата за бащата на Дженифър предишния уикенд.

В черен мъжки костюм и обръсната глава, Фин се показа с новото си име, преди да прочете древен стих на паството в Обединената методистка черква " Христос " в Чарлстън, Западна Вирджиния, в събота.

Фин беше сниман с новата си късо подстригана коса още през февруари тази година, само че на погребението детето за първи път се показа обществено с новото си име.

Бащата на Дженифър Гарнър - Уилям Джак Гарнър, умря седмица по-рано на 85-годишна възраст, а възпоменателната работа се излъчваше онлайн във Facebook.

Следвайки другите внуци на Уилям, Фин се показа на църковната естрада с думите: „ Здравейте, споделям се Фин Афлек “, а по-късно прочете глава 16, стих 8 от книгата Притчи: „ По-добре малко с истина, в сравнение с огромен приход с неправда. “

Фин Афлек е междинното дете на Гарнър и Афлек, като има по-голяма сестра Вайълет Ан, на 18 години, и по-малък брат Самюъл, на 15 години. Дженифър Гарнър и Бен Афлек се разделиха през 2015 година и завършиха развода си през 2018 година, само че поддържат другарски връзки.

През 2022 година Афлек се ожени за певицата Дженифър Лопес, чиято 16-годишна щерка Емме Марибел Мунис употребява полово неутрални местоимения и е много близка с Фин. На 12 февруари двамата бяха снимани дружно с Афлек на улица в Лос Анджелис, като Фин привличаше вниманието с блестящо розова коса.



Първите подмятания за новото им име се появиха няколко дни по-рано, когато Фин беше сниман да прегръща майка си Дженифър за сбогом на спирката на учебния им рейс в Брентууд, Лос Анджелис. На фотографията се вижда името `Фин`, което е бродирано на раницата. Тийнейджърът от години има момчешка прическа и постоянно се снима с по-мъжки облекла.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР