15-годишен ученик от Столичната гимназия по електроника “Джон Атанасов е

...
15-годишен ученик от Столичната гимназия по електроника “Джон Атанасов е
Коментари Харесай

Блиц: МВР с първа официална информация за намерения мъртъв Иван Дешев, син на адвокатката Весела Дешева

15-годишен възпитаник от Столичната гимназия по електроника “Джон Атанасов ” е бил открит мъртъв през вчерашния ден в региона на ТЕЦ-София и ул. “История славянобългарска ”.

Сигналът за намерено тяло е подаден в 13.10 часа във Второ РПУ. Това съобщиха от Министерство на вътрешните работи, представени от  Dir.bg. 

``
реклама

На място незабавно са изпратени екипи на полицията. При осъществения оглед не са открити следи от принуждение. По първични данни ученикът самичък е протегнал ръка на живота си. Тялото е откарано за аутопсия.

Часове по-рано майката на момчето прикани във Facebook всеки, който е виждал сина й, да подаде сигнал в полицията или да се свърже с нея и татко му. 

“Изчезнало момче на 15 години от гр. София. Избягало е от у дома. Казва се Иван. Моля, в случай че го видите, да ми пишете на персонални. Облечено е с черно късо кожено яке, тъмни дънки и черни зимни обувки. Моля, в случай че го видите или знаете къде е, да ми пишете на персонални. Благодаря! “, написа майката, която е юрист. 

Съученици на 15-годишния Иван пък пишеха разтревожени в обществените мрежи, че последният му пост в Инстаграм е гласял: “Сбогом на всички, благодаря че ви познавах “.

Не е ясно дали момчето е оставило предсмъртно писмо, проверяват се аргументите да посегне на живота си. Семейството е от Пловдив, само че от години живее в София. Иван има по-голяма сестра. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР