15-годишен млад футболист е приет в болницата с животозастрашаващи травми

...
15-годишен млад футболист е приет в болницата с животозастрашаващи травми
Коментари Харесай

15-годишен футболист бере душа след свирепо меле

15-годишен млад футболист е признат в болничното заведение с животозастрашаващи контузии в главата, засегнали и мозъка, откакто е бил ударен от неприятелски футболист в меле след края на мач в Германия. Още по-шокиращото е, че случаят е станал по време на интернационален младежки шампионат.
 Тъжната история на Крейг Белами, който през днешния ден живее като наказан на гибел
Тъжната история на Крейг Белами, който през днешния ден живее като наказан на гибел

Доверил се на грепни хора

16-годишен френски футболист е задържан поради багра и посочен като нанесъл ударите в главата на съперника си. Младият френски футболист сега е арестуван и чака да бъде изправен пред съда във Франкфурт, където се е състоял и мача против тим от Берлин.

В свое публично известие, публикувано до медиите, полицията във Франкфурт разкрива за избухнало сборичкване сред играчи след последния съдийски сигнал и ескалирало в нанасяне на удари. Жертвата е била ударена в региона на главата или шията и е колабирала, споделиха от полицията. На място му е оказана помощ от екип на незабавна здравна помощ и е откаран в болничното заведение, където се намира и сега. Полицията моли очевидци, които може да имат видеозапис на случая, да се свържат с тях.

Председателят на клуба JFC Berlin - Даниел Шпингер е отказал да разяснява случая, потърсен от cайта rbb24. Той е обяснил, че го прави " от почитание към фамилията и защото това е отворен развой - не може да даде никаква информация сега ".
 Феновете на Щутгарт и Нюрнберг си спретнаха меле
Феновете на Щутгарт и Нюрнберг си спретнаха меле

Домакините от Нюрнберг изгубиха с 0:1 и отпаднаха от конкуренцията. От клуба осъдиха строго държанието на почитателите.

" Знаем, че след края на мача сред френския тим и нашия отбор се е стигнало до диалози на висок звук, които по-късно са минали във физическа разпра ", сподели още Шпрингер.

Турнирът се провежда от клуба Виктория Пройсен и в него се включват момчета от 9 до 17-годишна възраст.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР