15 години след двойното убийство на Кирил Въжаров и Васил

...
15 години след двойното убийство на Кирил Въжаров и Васил
Коментари Харесай

Владислава Тричкова: Връщането на двойния убиец у нас поражда още много въпроси

15 години след двойното ликвидиране на Кирил Въжаров и Васил Александров килърът им Илиян Тодоров бе върнат у нас, с цел да излежи присъдата си. 

Криминалният кореспондент Владислава Тричкова, която е пътувала в самолета, описа повече детайлности в студиото на " БТВ новините ".

" Той потегли от Ташкент, към Мюнхен, с цел да стигне до нас. Интересна е самата процедура за хората, защото не е нещо, което се случва всеки ден. Той беше първият пасажер, който качиха в самолета, с ескорт от трима души от Министерството на правораздаването. След това беше и първият човек, който смъкнаха от борда.

Имаше мнения вътре измежду пасажерите. Хората към нас са прочели, че през днешния ден той се връща. Видимо даже 15 години по-късно всички приказват за това.

Още на летището той беше посрещнат от полиция. Сега има няколко процедури, свързани с отпечатъци, с документи и по-късно той ще бъде откаран непосредствено в пандиза, където би трябвало да излежи доживотната си присъда ", сподели тя.

" Този случай надалеч не е завършил с днешното му връщане. Пораждат се още доста въпроси. Той е арестуван тъкмо преди една година на летището, когато е правил опит да пристигна до Истанбул, напълно покрай България. Дали се е прибирал, през какъв брой страни е минал през тези години, какъв брой пъти е употребявал подправени документи, въобще по какъв начин съумява да напусне страната ни - все въпроси, които се надяваме да намерят своя отговор. Дали ще се изяснят, аз съм скептична ", добави Тричкова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР