15 декември е важна дата в последните ангажименти на Кейт

...
15 декември е важна дата в последните ангажименти на Кейт
Коментари Харесай

Тежките обвинения на Хари към Уилям

15 декември е значима дата в последните задължения на Кейт Мидълтън тази година - за тогава е плануван специфичният коледен концерт в Уестминстърското абатство в Лондон, който тя провежда и в който взе участие като пианистка.
 Меган Маркъл, принц Хари и най-големите разкрития в риалитито им Harry & Meghan, част 2
Най-големите разкрития в Harry & Meghan, част 2

Има ли расизъм в двореца

На 15 декември обаче има и друго събитие, което следящите кралското чакат с неспокойствие - останалите три епизода от документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл по Netflix. Първите три епизода бяха излъчени на 8 декември, когато принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха в Съединени американски щати.

Дали това ненадейно съвпадение на стартирането на Harry & Meghan със събития на принца и принцесата на Уелс са инцидентни няма да гадаем. Но ще погледнем какво ни чака от епизодите за херцозите на Съсекс тази седмица.
 Снимка 587147

От филмовия откъс разбираме, че очевидно по-агресивните разкрития ще бъдат точно в тях. " Не просто бях хвърлена на вълците. Те бяха целеустремено хранени с мен ", споделя Меган във връзка това, че кралското семейство е свалило формалната защита на двойката.

" Трябва да се махнем от тук ", пък разяснява принц Хари по същия мотив. И след насочва ново обвиняване към двореца. " Те бяха щастливи да лъжат, с цел да предпазят брат ми. Но не пожелаха да кажат истината, с цел да защитят нас. "

В каква тъкмо неистина упреква фамилията си принц Хари евентуално ще научим на 15 декември. Тогава по Netflix излизат четвърти, пети и шестият заключителен епизод на Harry & Meghan. Първите три са налични за стриймване сега.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР