15 автомобила BMW i3 се добавят в автопарка на услугата

...
15 автомобила BMW i3 се добавят в автопарка на услугата
Коментари Харесай

Spark добави 15 електромобила BMW i3 за споделена мобилност в София

15 автомобила BMW i3 се прибавят в автопарка на услугата за споделена подвижност SPARK. Те ще бъдат част от нов премиум пакет, който компанията вкарва. Той ще предлага на потребителите коли с по-богато съоръжение и още по-дълъг пробег в действителни условия. Автомобилите бяха предадени на SPARK от госпожа Даниела Бояджиева, Директор Продажби на Ауто Бавария, BMW дилър на изпълнителния шеф на SPARK Bulgaria господин Стефан Спасов.


BMW i3 е с повишен пробег и може да измине до 280 км във всекидневието, с помощта на новата по-мощна батерия (120 Aч). С изцяло електрическо задвижване, както и релативно ниското тегло, BMW i3 форсира до 100 км/ч за 7 секунди. Автомобилът не отделя нездравословни излъчвания, а интериорът е изработен от естествени или рециклирани материали като чиста вълна, евкалиптово дърво, добито по сертифициран метод и други



Електрическата подвижност е значима съставка от тактиката на компанията NUMBER ONE > NEXT, с която BMW Group ще продължи да развива позицията си на водещ снабдител на самостоятелна премиум подвижност и мобилни услуги. До 2025 година компанията ще предлага по целия свят 25 изцяло или отчасти електрически модела.



SPARK е услуга от ново потомство, която разрешава разкриване и наемане на електромобил през мобилен телефон, без значение дали желаете да ползвате услугата няколко минути или няколко дни. След инсталиране на мобилното приложение Spark – your electric drive на телефона си, потребителите записват шофьорска брошура и след удостоверение на данните могат да наемат всеки един от електрическите автомобили на SPARK. След прилагане на услугата, колата може да бъде оставена в „ синя “ или „ зелена “ зона, където електрическите автомобили стопират гратис, или в избраните в приложението зони отвън центъра на София, които включват огромна част от южните и източни квартали на София, като следва поетапно разширение към останалите елементи на града.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР