15.03.20 Силно енергиен ден Луната е в знак Стрелец до

...
15.03.20 Силно енергиен ден Луната е в знак Стрелец до
Коментари Харесай

Днес е силно енергиен ден

15.03.20 Силно енергиен ден

Луната е в символ Стрелец до 18:26ч на 16 март.
Когато Луната минава през този огнен знак настройката е идеалистична и с философска устременост. Социалния и публичния живот се засилват. Сега елементарно се усвоява всякаква информация. Добре е освен да се получават нови познания, само че и да се предават познания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси правдивост и да се държи на правото. Ограниченията се понасят мъчно.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да ходите пешком дълго време. Може да се появи нараснал вкус.

Седмичен хороскоп от 9 до 15 март

Доминиращ 21 лунен ден от 00:30ч на 15 март до 01:38ч на 16 март. - Извършените благотворителни действия, няколко пъти усилват богатствата карма.
Символите на деня са кон, стадо, каляска, означаващи несломимо придвижване напред. Мистерията на деня е алегорично съединяване на Дух, Душа и Знания. Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите каузи. Подходящ за взимане на виновни решения, за дейни дейности, креативен напредък и ентусиазъм, един от най-творческите дни в лунния месец. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите нападателно и да манипулирате близките.

За бизнеса е продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да съумеете да свършите доста неща. Главното е добре да планирате дейностите си, с цел да не ви разсейват дребните грижи и несъществените елементи. Всичко, обвързвано с общуването сред хората, ще се получи, в случай че връзките са построени на почтеност, приятелско разположение и неприкритост.

Действията през днешния ден са лекарство за всички психически проблеми. Препоръчително е да прекарате този лунен ден в компанията на другари или родственици, по-добре е да не сте сами. Дадени клетви и обети получават огромна мощ в този момент, за това не е желателно да се нарушават.

21-ви лунен ден е деен, само че не би трябвало тази интензивност да се свежда единствено до физически проект. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовни практики.

В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че имате проблеми с него точно в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. В случай на заболяване не се залежавайте доста.

Днес дейностите могат да се окажат съдбоносни
Сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови
техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови връзки.
1 безоблачен ден – В първия ден на новия безоблачен месец поверието гласи, че е добре да се
хвърлят дребни монети на кръстопът, с цел да ви даде Бог благосъстояние. Или да дадете нещо на
първия срещнат бедняк. Денят е удобен за оптимистите и тези, които водят хората
като водачи, водачи. Не бива да се поддавате на отчаяние и меланхолия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР