140 страници, където Всички дни ще се казват неделя. Така

...
140 страници, където Всички дни ще се казват неделя. Така
Коментари Харесай

Добромир Банев разчете един от най-търсените кодове

140 страници, където " Всички дни ще се споделят неделя ". Така е озаглавена най-новата книга на поета и правист Добромир Банев. Той гостува в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус ".

Банев разчита кода на любовта в своята нова книга, чието показване се състоя довечера /15 ноември/ в София.

За любовта създателят споделя, че тя е универсално възприятие: " Просто е разнолика и при хората не се случва по идентичен метод, не се случва едновременно, претърпява трансформации, като всяко едно присъщо за нас човешко възприятие. Но не би трябвало да забравяме, че точно любовта е нещо, което ни отличава от останалите създания. Затова би трябвало да й се доверяваме. Не би трябвало да изпитваме подозрения, когато с задачите си сетива усещаме, че тя най-сетне се е спряла до нас и е намигнала леко с око ".

Кодът за сполучливата обич е разчетен: " Само с взаимни отстъпки, то това е ясно, тъй като любовта идва и си отива, не при всички, несъмнено, само че до край остава при доста малко хора. Тя не избира, тя взема решение какъв брой време да остане и какъв брой не. Но с цел да запазим най-малко естествени връзки между тях, е нужно, съгласно мен, да вършим взаимни отстъпки, които не изискват кой знае какви отстъпки. Когато ти живееш с един човек, няма по какъв начин рутината да не вземе превес в един миг. Така че това, съгласно мен е панацеята - взаимни отстъпки всеки ден ".

Относно детайлите Добромир Банев означи: " Въпросът е да се пренастроим, ние самите да имаме по-друго отношение към живота. Защото неделята не е да останеш единствено прострян в леглото и да гледаш в точка, в което няма нищо неприятно, несъмнено. Но по какъв начин можем това да го реализираме? Можем да го реализираме първо - с четене на хубави книги, тъй като те постоянно обогатяват, постоянно държат будна романтиката в нас. Ако сме единствено с телефонните устройства в ръце, това няма по какъв начин да се случи, няма и по какъв начин да срещнем огромната обич, тъй като тя е в живия живот, рядко се случва в Интернет. Не че не е допустимо, изключително в този момент в цифровата епоха. Но любовта, по този начин или другояче, участва в живия живот. Аз както споделям, обичам да вземам участие в него, не да бъда непряк наблюдаващ ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР