14-ят слънчев ден е време за любов и радост, но

...
14-ят слънчев ден е време за любов и радост, но
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреди с какви хора да не общувате днес

14-ят безоблачен ден е време за обич и наслада, само че и на страдащите души. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни, написа в хороскопа си астрологът Ивелина Пенчева, представена от bulgaria.utre.bg.

„ Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ! Препоръчва се да се вършат материални проекти, да се грижите за земните богатства. Особено се предлага да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, в това число бездомните. Хубаво е в този ден да си вземете домакински любим в къщи. Добре е да се помирявате, да се дамите, да давате дарове, да раздавате лепта, самун и да се молите за душите на умрелите “, поучава астрологът.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.
„ Хубаво е да си спомните за предците си и да отправите молитва за тези, които са напуснали този свят, да им запалите свещичка. Денят е добър за парични интервенции, за покупки, за строителни работи. Препоръчва се да натрупвате познания, да бъдете в приповдигнато въодушевление и да се отдадете на дейна отмора. Ден на мира и единодушието. Добре е за помиряване. Полезно е да се вършат проекти “, прибавя Ивелина Пенчева.

„ Не приемайте във вътрешността това, което се случва в този ден! Да се помнят мъдрите думи на цар Соломон: ”И това ще отмине…”! Не е желателно да се внася безпорядък в света. Не нарушавайте хармонията, не спорете в този ден! Приветстват се тишината и спокойствието. Не нанасяте обиди и оскърбления на никое живо създание! Не се предлага да обличате кожени облекла, изключително родените в този безоблачен ден. Не бива да се гладува “, предизвестява астрологът.
„ Не вземайте никакви значими решения! Не е време за дейни каузи. Не общувайте с хора, които не ви харесват и са ви неприятни “, прибавя тя.
И това е забавно: Тези 5 зодии са най-големите лъжци, не се забърквайте с тях! - четете на jenata.blitz.bg.
„ Добре е да се ядат млечни артикули, да се опече самун, баница. Подходящо е още да се употребяват орехи, ядки. Категорично се не разрешава да се яде телешко месо и други месни артикули “, предизвестява астрологът.

„ Неясни сънища не се поясняват. Ярките пък се сбъдват доста бързо. Ако в съня си ядете, пиете, видите мляко – това е знак за разцвет. Да видите кръв е предизвестие за тежка болест “, прибавя Ивелина Пенчева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР