14-тото издание на Шумът на парите“ се проведе в София.

...
14-тото издание на Шумът на парите“ се проведе в София.
Коментари Харесай

„Шумът на парите“: Експерти обсъдиха финансите на страната и развитието на компаниите

14-тото издание на „ Шумът на парите “ се организира в София. Това е една от най-значимите бизнес конференции в България, на която се събират представители на Международния валутен фонд и европейските институции, както и изтъкнати специалисти.

Той е у нас за 14-ото издание на бизнес конференцията „ Шумът на парите “

На форума се показаха провокациите пред стопанската система и финансите на страната, както и развиването на фирмите, опериращи на българския пазар.

Главният сътрудник на конференцията засегна като тематика и политическата обстановка в България в предаването „ Тази заран “.

Разследването на българското държавно управление се концентрира върху проведена незаконна група на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево "

Основен водещ на събитието е нашият сътрудник Светослав Иванов, а bTV e медиен сътрудник.

„ Според мен историческите връзки, които България има с Русия, се подценяват по отношение на ролята на страната ви във войната сред Русия и Украйна, в връзката с украинците и руснаците, в ролята, която България може да играе с доставките на зърно. Това е по този начин, тъй като страната ви не е имала устойчиво държавно управление. Няма хора, които насочват или показват тези неща към интернационалните водачи. Това се е изгубило. Надяваме се това да се промени с постоянно държавни управления “, сподели Матю Карничниг, основен сътрудник на световната медийна организация Politico за Европа.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР