14 социалисти от Младежкото обединение в БСП – София са

...
14 социалисти от Младежкото обединение в БСП – София са
Коментари Харесай

БСП-София: 14 млади социалисти са готови да станат доброволци в столичната РЗИ

14 социалисти от Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия – София са подготвени да станат доброволци в столичното РЗИ и са подали своите документи. Решението им е подбудено от апела за помощ, който насочиха от здравната ревизия в столицата.
Младите хора са разполагаем и чакат да научат в коя част от активността на РЗИ - София ще могат да бъдат потребни - в осведомителния център или ще оказват помощ за въвеждането на данни в онлайн система на инспекцията.

„ В битката с пандемията медиците са на първа линия, само че цивилен дълг на всеки един от нас е да даде своя принос в тази тежка борба за живота и здравето на хората. Призовавам всички младежи, без значение на политическите им пристрастия, да се включат в битката с пандемията, тъй като единствено дружно ще успеем да помогнем България да излезе от тази невиждана рецесия “, уверен е новият ръководител на МО в Българска социалистическа партия – София Габриел Вълков.

Според него, в случай че човек не може да направи друго, то най-малко с отговорно съблюдаване на ограничения за битка с разпространяването на COVID-19 може да бъде потребен за себе си, околните си и обществото.

Младите социалисти от София още напролет, по време на изключителното състояние, започнаха редица начинания в поддръжка на възрастни, заболели и самотни хора – извършване на покупки и покупка на медикаменти, както и дарителска акция, в която приготвиха и раздадоха пакети с артикули от първа нужда.

Доброволческата и благотворителната активност на младежите от Софийската организация на Българска социалистическа партия е обичайната и е част от цялостната тактика за действия в интерес на уязвимите групи в обществото, подпомагането им и работа за превъзмогване на обществената им изолираност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР