14 състезатели представят Пловдив на Световното по таекуон-до в зала

...
14 състезатели представят Пловдив на Световното по таекуон-до в зала
Коментари Харесай

68 състезатели ще представят България на Световното първенство по таекуондо ITF в Пловдив

14 състезатели показват Пловдив на Световното по таекуон-до в зала " Колодрума ". България ще бъде показана от 68 състезатели по време на в Световното състезание по таекуондо ITF, което ще се организира в края на август в зала " Колодрума " в Пловдив, осведоми вицепрезидентът на Българската федерация Костадин Димитров. От тях 14 са спортистите от пловдивския Армейски състезателен таекуон-до клуб " Тракия ".

При мъжете в другите категории ще се показват Петър Михайлович, Димитър Китипов, Атанас Болчинов, Тодор Ангелов и Божидар Матов. Любина Лесова ще се състезава при дамите, а Нели Павлова - при девойките старша възраст. При девойките младша възраст Пловдив ще бъде показан от Лилия Митрева и Ирен Касъклиева, при юноши младша - от Мартин Христев и Божидар Михайлович, а при юноши старша - от Александър Стефанов. Иван Тодоров и Ботьо Колев са представителите на АСК " Тракия " в категорията " Ветерани сребърен клас ".

За шампионата на планетата по таекуон-до ITF в Пловдив ще дойдат 1500 участници от 80 страни. Откриването е на 25 август 2019 година от 21 часа в " Колодрума ". В същия ден ще се организира конгрес на Международната Федерация по таекуон-до ITF. Състезанията са от 26 до 30 август от 9 до 12 часа и от 14 до 19 часа, като входът е свободен, посочи вицепрезидентът на Българската федерация Костадин Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР