14-ото издание на Балкански салса конгрес ще се проведе от

...
14-ото издание на Балкански салса конгрес ще се проведе от
Коментари Харесай

Балкански салса конгрес се организира за 14-и път

14-ото издание на Балкански салса конгрес ще се организира от 26 до 29 ноември в Боровец. Курортният комплекс обичайно е хазаин на най-голямото сходно събитие на нашия полуостров. Мащабният конгрес, проведен от Памбос Агапиу и Елисавета Христова, е вторият по величина салса конгрес в Европа. Освен локално, събитието има и интернационално значение за развиването на салсата, латино танците и популяризирането на България като туристическа дестинация. Всяка година конгресът събира хиляди ценители от Румъния, Турция, Сърбия, Кипър, Италия и доста други страни.

Програмата е богата, а желанието на уредниците е да бъдат задоволени ползите на всички. Домакините дават опция за рационализиране на уменията на участниците в проведени уъркшопи с водещи световноизвестни инструктори, както и разнородни занимания. За гостите ще има игри край басейна, а уъркшопите са по салса, бачата, ча-ча-ча, кизомба и други, като се организират в осем обособени зали. Форумът включва и вечерни шоу стратегии с присъединяване на международни диджеи и оркестри от чужбина в четири разнообразни зали.

Специален акцент за приятното и потребно превозване на участниците е самодейността със спортен темперамент " Балкан салса оупън " за оценките на конгреса, в която ще се включат водещи имена от разнообразни страни.

Провеждането на събитието ще съблюдава всички противоепидемични ограничения на територията на България, като за удобството на искащите да вземат участие, които нямат " зелен документ ", ще бъдат обезпечени бързи антигенни и PCR проби.

Поради високата посещаемост на Балканския салса конгрес в Боровец, с изключение на 4-звездния хотел " Самоков " са ангажирани и 4-звездният " Рила ", както и по-малките " Ела ", " Иглика ", " Янакиев ", " Ледени ангели " и др.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР