14-ият Далай Лама e духовен водач, почитан от будистите в

...
14-ият Далай Лама e духовен водач, почитан от будистите в
Коментари Харесай

Когато Далай Лама пробива в музикалния бизнес

14-ият Далай Лама e нравствен лидер, уважаван от будистите в Тибет, Монголия, Калмикия, Бурятия, Тува и други будистки райони.

Но с изключение на за вяра, будисткият нравствен лидер е решил да отделя време, с цел да се посвети и на друго занятие - музиката. За задачата той е подготвен със своя първи музикален албум, озаглавен Inner World.

Албумът има 11 песни и би трябвало да излезе 6 юли - в чест на 85-та годишнина на тибетския нравствен лидер. Приходите от продажбата му ще отидат за щедрост, пишат от The Guardian.

Inner World съставлява композиция от мантри и поуки на Далай Лама с съпътстваща музика, изпълнена на повече от 30 музикални инструмента.
 Снимка 483203

Обяснявайки решението си да направи албума, който му лишава пет години, Далай Лама споделя: " Музиката има капацитет да доближи до доста повече хора с посланието, че същинският източник на благополучие е сърдечността и загрижеността за другите. А задачата на живота ми е да послужвам колкото мога. "

За по-нетърпеливите да схванат какво тъкмо ще съставлява музикалният албум на будисткия духовния лидер, ето и първи сингъл от него, озаглавен " Compassion ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР