14-годишно ромче открадна джип посред бял ден в Смолян и

...
14-годишно ромче открадна джип посред бял ден в Смолян и
Коментари Харесай

14-годишен открадна джип, скочи в движение като видя полицаи...

14-годишно ромче открадна джип измежду бял ден в Смолян и като видя служителите на реда, избяга от колата, без да спре возилото. Случката става към 15:00 часа в неделя. На тел. 112 е подаден сигнал от 48-годишен смолянчанин, че автомобилът му " Митсубиши Паджеро " е откраднат. Колата била паркирана незаключена пред жилищен блок. След извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия малко по-късно е открит и арестуван причинителят на действието, малолетно 14–годишно престъпно проявено момче от Смолян.

Хлапето видяло, че ключовете са на таблото на колата, влезнало и я подкарало. Полицаите вършат незабавно заградителни мероприятия в целия град. Хлапакът минал с джипа по околовръстното край остарелия стадион в Смолян и видял пред себе си служителите на реда. Момчето скача от джипа, до момента в който е в придвижване и побягва, само че униформените го откриват.

По случая е формирано бързо произвеждане.

Полицаите в родопския град търсят способи по какъв начин да се влияе на дребния нарушител, защото не се стряскал от нищо и няма боязън от никого. За повторно краде кола в Смолян. Преди месец открадна друга кола, която видял с ключове на Ларгото в Смолян. " Вече има пет обири, имаме подозрение че има психологични проблеми и е рисково да е на улицата, тъй като не се знае какво ще направи, сигурно отново ще открадне, само че в случай че е кола може да блъсне някого или да навреди на себе си ", разясняват осведомени със случая.

Предстои прокуратурата да реши какви ограничения да се вземат за влияние над хлапака.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР