14-годишно момиче от София е превърнало дома си в малка

...
14-годишно момиче от София е превърнало дома си в малка
Коментари Харесай

14-годишно момиче изработва уникални макети на къщи

14-годишно момиче от София е трансформирало дома си в дребна работилница. В нея тя основава макети на къщи. Всичко почнало като домашна работа от учебно заведение, прераснало в занимание, а към този момент е фантазия за бъдеща специалност.

Уютен дом без наем и без сметки за заплащане. Без ремонт от съседи в неделя заран и без шумни купони. Дом, който можеш да хванеш в ръцете си. И да го преместиш, където пожелаеш. Направен от кутия за обувки, обзаведен с мебели от дървени пръчици, силикон и корк.
Теодора Гаврилова: Повечето неща сама си ги изобретявам като дизайн, а пък други по някой път виждам и от списание, с цел да получа някакво ентусиазъм.
Вече три години Теодора прекарва свободното си време в разработване на мини-къщи. Всичко непотребно у дома употребява за дизайн на мебелите - дивани, кревати, пейки, шкафове.
Теодора Гаврилова: Баба ме съветваше да ги продам, обаче аз считам, че откакто съм положила толкоз старания и избирам да си останат за мен.
Всяка къща е друга. Някои на два етажа, други на три. Някои с веранди, други със скосени тавани. В дома от картон са подредени остаряла пишеща машина, ръчноизплетени одеала и атрактивни мебели. Ръката й не трепва. С точност и самообладание изпипва всеки дейтал.
Теодора Гаврилова: Аз изпитвам наслаждение, когато го върша и просто се веселя на такива неща и по тази причина. Пък и за мен е прекрасен метод да си извозвам свободното време, вместо каквото и да било друго.
Един ден Теодора се надява заниманието й да се трансформира в специалност. Мечтае да стане проектант, с цел да може да проектира същински домове. За да доставя на хората още по-голяма наслада.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР