14-годишно момиче е пострадало при катастрофа в Пловдив. Инцидентът е

...
14-годишно момиче е пострадало при катастрофа в Пловдив. Инцидентът е
Коментари Харесай

14-годишно момиче пострада при катастрофа на един от изходите на Пловдив

14-годишно момиче е потърпевшо при злополука в Пловдив. Инцидентът е станал през вчерашния ден към 17.30 часа на изхода от града по пътя за Първомай. На място полицейски екип открил, че лек автомобил „ Опел “ се е блъснал в движещия се пред него лек автомобил „ Сеат “, заради неспазена отдалеченост. От удара е потърпевша пътничка на 14 години от блъснатия автомобил. Тя е настанена в болница за наблюдаване, без заплаха за живота. Водачите са тествани за съществуване на алкохол в кръвта, а пробите им са негативна. Пътнотранспортното произшествие е отработено по административен ред.

Друг случай е станал в Пловдивското село Първенец часове по-рано. Около 14.15 часа при противоположен завой на ул. „ Съединение “ лек автомобил „ Фолксваген “ не е пропуснал попътно движещия се лек автомобил „ Ауди “ и го е блъснал.

При удара леко е потърпевша 63-годишна пътничка в „ Ауди “-то. Тя е прегледана от медицински екип и освободена за домашно лекуване. Пробите с дрегер на двамата водачи са негативни. По случая е взето административно отношение.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР