14-годишно момче, обичащо Арсенал, убито при вилня с нож в

...
14-годишно момче, обичащо Арсенал, убито при вилня с нож в
Коментари Харесай

14-годишно момче, обичащо Арсенал, убито при нападение с меч, беше като „първокласния Меси“, казва приятел

14-годишно момче, обичащо Арсенал, убито при вилня с нож в Ено, е възнамерявало да играе футбол през днешния ден, сподели pal.

Даниел Анджорин към този момент е посочен като трагичната жертва на намушкване с нож в североизточен Лондон във вторник сутринта, при което други четирима души бяха приети в болница, в това число двама служители на реда. Съкрушен другар описа по какъв начин е щял да се срещне с Даниел за футболен мач, описвайки трагичното момче като „ първокласния Меси “.

36-годишен мъж е задържан по съмнение за ликвидиране. В изказване на уеб страницата си самостоятелното учебно заведение Bancroft's сподели: „ Съкрушени сме от сърцераздирателната вест за гибелта на Даниел Анджорин, който е посещавал нашето учебно заведение. Това ни остави в бездънен потрес и тъга.

„ Даниел се причисли към Банкрофт на седем години и бързо стана главен член на нашата общественост. Той беше същински академик, проявяващ похвална отдаденост на своите университетски занимания. Неговият позитивен темперамент и гальовен темперамент ще оставят трайно влияние върху нас. За...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР