14-годишно момче издъхна в Университетската болница в Стара Загора, след

...
14-годишно момче издъхна в Университетската болница в Стара Загора, след
Коментари Харесай

Автобус блъсна и уби тинейджър велосипедист в Стара Загора

14-годишно момче издъхна в Университетската болница в Стара Загора, откакто бе блъснато от рейс на частна компания, до момента в който карало колело, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Припомняме, че сигналът за случая, който е станал на кръстовището на бул. " Цар Симеон Велики " и ул. " Одринска епопея ", е подаден на тел.112 в 17.29 часа. Велосипедистът е бил ударен от рейс, ръководен от 57-годишен лидер.

Екип на Спешна помощ е транспортирал момчето в Университетската болница " Д-р Стоян Киркович ", като в началото бе обявено, че то е с два счупени крайници. След приемането му обаче е открито, че има тежки вътрешни пострадвания. Въпреки напъните на лекарите, младежът е умрял.

Водачът на рейса е тестван за приложимост на алкохол, резултатът е негативен. 57-годишният мъж ще бъде тестван за приложимост на наркотични субстанции. Той ще бъде арестувано за период до 24 часа.

В бранш " Пътна полиция " е стартирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Стара Загора.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР