14-годишно момче беше наръгано с нож от свой приятел рано

...
14-годишно момче беше наръгано с нож от свой приятел рано
Коментари Харесай

14-годишно момче е намушкано с нож в Благоевград

14-годишно момче беше наръгано с нож от собствен другар рано тази заран в Благоевград. Инцидентът е станал в двора на учебно заведение в града. Момчето е без заплаха за живота.

Инцидентът е станал след 4.00 ч. тази заран от региона на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия.

Снощи момчето е отишло на посетители на собствен другар. Към тях са се включили още две момчета на 15 и 17 години. Между тях зародил скандал, като по информация на Българска национална телевизия, абсурдът е бил за баскетболна топка. Момчетата си уговорили среща на бул. " Васил Левски " в ранните часове на деня. Между тях е зародил скандал, като едно от тях блъснало в корема с изострен предмет своя връстник. Според обясненията на нападнатия - той е намушкан с нож.

След направените му проучвания, които не посочили повредени вътрешни органи, момчето е настанено в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград.

Полицаите от Първо РУ-Благоевград обясняват случая. Уведомена е Дирекция " Социално подкрепяне " в Благоевград, както и родителите на момчетата.

" Момчето е постъпило с кола на Спешна здравна помощ. Това е нож. Поне по този начин наподобява и това са думите на самия потърпевш. В момента е в устойчиво положение. За страдание раната е в една такава гранична област сред области, където е гръдният панер и коремната празнина, като при проверката на раната за жалост тя прониква в корема. В момента се прецизира положението на белия дроб, и му следва оперативно лекуване ", сподели доктор Димитър Димитров - шеф на хирургичното поделение към МБАЛ - Благоевград.

Образувано е досъдебно произвеждане.

Репортер: Али Мисанков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР