14-годишно дете пострада при лют скандал в циганската махала в

...
14-годишно дете пострада при лют скандал в циганската махала в
Коментари Харесай

Дете пострадала при лют скандал в циганската махала в Бяла Слатина

14-годишно дете пострада при пикантен скандал в циганската махала в Бяла Слатина, научи организация BulNews. Кървавата преживелица се е разиграла нощес, като потърпевшият младеж се е отървал на косъм от гибелта.
Всичко почнало със скандал сред братовчеди в ромската махала на града. Напрежението сред роднините ескалирало за секунди и единият от тях сграбчил намиралата се наоколо мотика. Замахвайки да сплаши братовчеда си блъснал селскостопанския инструмент в оградната стена на къщата, където се намирали. От удара металната част на оръдието на труда изхвърчало и цапардосало едно от момчетата, които се намирали в двора и следили сеира.
Там се били събрали към 30-на роми, които ужасени от станалото незабавно извикали спешна помощ. Младежът бил закаран в болница с кървяща рана на главата. Детето е получило 10 шева на главата в болничното заведение в Бяла Слатина, от където е превозено в лечебницата в Плевен в устойчиво положение.
Запознати описаха, че тази ромска фамилия е най-проблемната в града. Преди години въпросните роми постоянно са чупели стъклата на патрулните коли, които са се отзовавали на сигналите за роднински кавги и побоища.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР