14-годишния Иван от Варна е възпитаник на Спортно училище

...
14-годишния Иван от Варна е възпитаник на Спортно училище
Коментари Харесай

14-годишният Иван се нуждае от средства за лечение

14-годишния Иван от Варна е ученик на Спортно учебно заведение " Георги Бенковски " гр. Варна. Той е играч и първенец на СКБИ " БОИЛ ", заяви Нова тв.

Животът на Ванко вечно се трансформира след злополучен пътен случай на 17 юни, който се оказва съдбовен за неговите майка и баба, а него оставя прикрепен към болничното легло.

След злополуката Иван е с вътрешночерепна контузия и тежка мозъчна травма и се нуждае от лекуване и рехабилитация.

С всички сили неговият татко Добромир, близки и другари, се пробват да съберат средства, посредством които Ванко да бъде превозен и рехабилитиран в клиника в Германия.



За страдание, нужната сума за лекуването 78 000€ е извънредно непостижима за фамилията му и те имат потребност от поддръжка в този тежък миг!

Освен нужната сума за лекуването на Иван, неговото семейство има потребност от нашата поддръжка и да посрещне всички съпътстващи разноски.



Нека дружно помогнем на Ванко, с цел да може той да се прибере у дома при своето фамилията. Той има две братчета - близнак, както и по-малко братче на 5 години, които трепетно го чакат.

До дни Ванко ще бъде изписан от болничното заведение във Варна, само че е извънредно значимо да продължи с лекуването, с цел да усъвършенства своето положение.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

IBAN: BG81STSA93000026491369

BIC: STSABGSF

Банка: ДСК

ВАЛУТА: BGN
Титуляр по сметка:  ИВАН ДОБРОМИРОВ ТОДОРОВ


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР