14-годишната Девора Христова, която бе пребита от баща си Христо

...
14-годишната Девора Христова, която бе пребита от баща си Христо
Коментари Харесай

Настаняват пребитата Девора в кризисен център във Варна

14-годишната Девора Христова, която бе пребита от татко си Христо Христов още нощес е била настанена в спешния център във Варна. Това заяви Ана Конукова, -началник на отдел „ Закрила на детето ” във Варна. От информацията по случая в организацията стана ясно, че момичето е подавало тъжби и против майка си за домашно принуждение.. Според обществените служащи тя би трябвало да бъде отделена от родителите си, до момента в който преодолее контузиите от случилото се, тъй като умее сполучливо да ги манипулира и да спекулира с развода им. Девора може да остане в Центъра 3 месеца, написа Нова Варна.

``
реклама

През това време с нея ще работят експерти. Днес обществени служащи ще се срещнат с майката на Девора и сестра й Ванеса. Предстои да бъде решено къде ще остане по-голямата от сестрите, която към момента не е пълнолетна и до момента постоянно е живяла с към този момент задържания си татко. Малкият Христо остава при майка си в Сливен. Припомняме, че през вчерашния ден състав на варненският областен съд реши да остави бащата Христо Христов упрекнат, че е пребил Девора, в ареста. След съвещанието обаче съгласно изказване на по-голямата сестра и юриста на Христов, стана ясно, че Девора е била проблематично дете, Сестра ми лъже, изрично беше по-голямото момиче Ванеса.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР