14-годишната дъщеря на фолк изпълнителя Орхан Мурад стана център на

...
14-годишната дъщеря на фолк изпълнителя Орхан Мурад стана център на
Коментари Харесай

Орхан Мурад защити скандалния клип на дъщеря си

14-годишната щерка на фолк изпълнителя Орхан Мурад стана център на внимание и обект на гневни рецензии поради скандалния музикален клип, към нейна ария, който се завъртя из интернет през последната. Ядосаният татко се появи в медиите, с цел да покаже поддръжката си към Сузи и да я отбрани.

"Таргетът е подобен! Това ли е казусът на страната, че не мога да видя какви ги прави щерка ми?! ", избухна Мурад в ефира на bTV, като добави, че в общи линии е осведомен със наличието на клипа. "Все отново виждам през очите на моите близки. Знам, че е предизвикателна, туърква и така нататък Сега това са модерните неща ", сподели изпълнителят.

"Таргетът е подобен и песните са такива. Вече единствения метод да станеш прочут е посредством провокация. Нормално е да го направи, откакто по този метод се пробива ", оправдава своята щерка незрящият артист.

Мнозина са на мнение, че визията и държанието на тийнейджърката в клипа не отиват на възрастта ѝ.

 Сузи и татко ѝ обаче акцентираха, че в клипа тя играе роля, както вършат множеството реализатори.

„ Всичко е клип, всичко е филм, всичко е роля. На фона на повече от 1 милион гледания 200-300 хейтърски коментара какво значат? В живота е напълно различен човек”, акцентира Орхан Мурад в предаването „ Тази неделя” по bTV.

Той означи, че е осведомен със наличието на клипа, и знае, че в него има „ туърквания и това, което се прави в съвсем всички клипове и песни както на западните реализатори, по този начин и на българските, тъй като ние сме неясно сходство и огледало на това, което се случва в същинския шоубизнес”.

„ Сузи работи извънредно без значение от мен. Тя не се преценява даже и с моите музикални препоръки, за жалост. Моят съвет за в бъдеще е да разчита на моя музикален потенциал и да работим дружно във връзка с текстове и на всичко”, акцентира Орхан Мурад.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР