14-годишен открадна кола и катастрофира в стълб на улична мрежа

...
14-годишен открадна кола и катастрофира в стълб на улична мрежа
Коментари Харесай

14-годишният, катастрофирал с крадена кола в Исперих, е познат на полицията

14-годишен открадна кола и катастрофира в дирек на улична мрежа в Исперих. След сигнала за случая на една от оживените улици в града, служителите на реда открили, че е карал малолетен, който се води на доклад в Детска педагогическа стая.

„ Лицето е познато на полицията от 2017 година, когато прави кражба на велосипед. Той е заведен на доклад в Детска педагогическа стая. Направени са над 42 беседи с него, само че очевидно няма огромен резултат ”, съобщи пред NOVA гл. контрольор Константин Костов, шеф на Районното ръководство в Исперих.

По думите му младежът е обрал хранителен магазин на 4 февруари, когато е взел сумата от 915 лв.. Заловен е с помощта на доста положителните камери, конфигурирани от притежателя.

„ Лицето има над 10 прегрешения. Ученик е в гимназията по Селско стопанство в града. От многодетно, оскъдно семейство е. Родителите очевидно не могат да окажат огромен надзор, макар, че е говорено с тях ”, уточни контрольор Костов.

По думите му младежът е взел автомобила на собствен братовчед. Знаел е, че до момента в който той е на работа ключовете от колата стоят в жабката.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР