14-годишен непълнолетен младеж от Провадия е установен като извършител на

...
14-годишен непълнолетен младеж от Провадия е установен като извършител на
Коментари Харесай

Само за час! 14-годишен открадна две портмонета с общо 1300 лева

14-годишен малолетен юноша от Провадия е открит като причинител на кражба на 2 портмонета, съдържащи към 1300 лв.. Деянието е осъществено на през вчерашния ден от 9 до 10 часа, от магазин в Провадия, където младежът е проникнал през незаключена врата.
Лицето е арестувано за период до 24 часа, материалите са докладвани на прокурор при районната прокуратура в Провадия, част от парите са открити и върнати на притежателя, води се досъдебно произвеждане, с лицето работи контрольор детска педагогическа стая.
От пресцентъра на регионалната дирекция на полицията във Варна оповестиха също, че е повдигнато обвиняване по отношение на Ю.Ю., на 30 години, осъждан, от Варна. На 21 септември за времето от 13 до 20 часа, посредством щурм на прозорец е проникнал в частен дом в кв. „ Аспарухово “ и е направил кражба на движимости на обща стойност към 1200 лв. (2 броя таблети, 5 броя мобилни телефони, 2 броя сешоари, облекла, маратонки, сребърни бижута и други). След оперативно – издирвателни дейности с присъединяване на чиновници от няколко районното полицейско ръководство към регионалната дирекция на полицията лицето е открито и арестувано за период до 24 часа, а с разпореждане на прокурор при районната прокуратура във Варна е арестуван за период до 72 часа. Вещите, предмет на действието, са открити и върнати на притежателя им, по случая се води досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР