14-годишен катастрофира в Добрич, а при инцидента са загинали двама

...
14-годишен катастрофира в Добрич, а при инцидента са загинали двама
Коментари Харесай

14-годишен катастрофира в Добрич, двама младежи загинаха

14-годишен катастрофира в Добрич, а при случая са починали двама младежи, оповестяват от прокуратурата.

" Днес към 3,30 часа на бул. " Добруджа " в Добрич при пътнотранспортно произшествие са починали двама от пътуващите общо шестима души в автомобил " Форд ". Зад кормилото е бил навършилият неотдавна 14 години Руслан К. Загиналите са 19-годишните М.Й. и Ив. К. Двама от пасажерите - 15-годишният Е.Р. и 19-годишният Й.Х., са настанени в болница без заплаха за живота. Без пострадвания по знамение са пасажерът К.Й. и самият недееспособен лидер Руслан, който не е използвал алкохол ", се споделя в известието на държавното обвиняване.

По случая с тежкото пътно произшествие е формирано досъдебно произвеждане, което се управлява от Окръжната прокуратура в Добрич.

По предварителни данни произшествието е зародило поради висока и несъобразена скорост. 14-годишният лидер губи надзор над колата, завива наляво, минава през мантинелата и се удря в електрически дирек, който се намира на разграничителната линия. От ударите колата преодолява и другата успоредна мантинела и се озовава в насрещното платно за придвижване. Всичко това се разиграва на един от главните булеварди в Добрич - " Добруджа ", в посока към площад " Тракийски " към балчишката бензиностанция в региона над агромагазина.

Преди произшествието в автомобила са били общо седем души. Едно дете от младежката компания, излязло измежду нощ на автомобилна разходка из града, слязло малко преди злополуката.

Лекият автомобил бил ръководен като длъжностен от бащата на Руслан, който работел в строителна компания.

Извършен е оглед на местопроизшествието, което е било посетено персонално от окръжния прокурор на Добрич. Неправоспособният лидер е отведен в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Добрич и ще бъде притеглен към наказателна отговорност.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР