14 години след смъртта на Майкъл Джексън нежните младежи (вече

...
14 години след смъртта на Майкъл Джексън нежните младежи (вече
Коментари Харесай

Умрелият Майкъл Джаксън на съд за педофилия

14 години след гибелта на Майкъл Джексън нежните младежи (вече пораснали) Уейд Робсън и Джеймс Сейфчук - главните персонажи в документалния филм " Да напуснеш Невърленд ", връщат обвиняванията си за педофилия против Джако в съда.

Робсън и Сейфчук се възползват от смяна в закона в Калифорния, която удължава времето, в което жертвите на педофилия могат да завеждат каузи против насилниците си. През 2021 година съдът в Калифорния отхвърли исковете на ищците за изтегкла отминалост.

Официалните обвинявания против Майкъл Джексън, компанията му и неговите наследници започнаха през 2013 година През 2017 година Робсън и Сейфчук още веднъж заведоха дело, само че съдията го приключи заради изминал законов период за покачване на обвиняване. През актуалната година въпросният период бе продължен, с цел да се даде по-голяма опция на хора, станали жертва на педофилия, да търсят правдивост.



При последното преустановяване на делото против Майкъл Джексън коментарът от неговата компания бе следният: " Уейд Робсън прекара последните няколко години в сформиране на най-различни искове по разнообразни закони - всички против наследниците на Майкъл Джексън и фирмите, свързани с него. Робсън е подал повече от 30 тъжби и е показал хиляди документи, посредством които се пробва да потвърди правотата си. И все пак съдът за следващ път намира, че Робсън няма основателно право и няма по какъв начин да се образува правосъдно дело ".

Какво се споделя в желае? Робсън твърди, че Майкъл Джексън го е насилвал полово в продължение на години. " Майкъл Джексън бе един от най-милите и най-обичани хора, които съм виждал. Той ми оказа помощ изключително доста с кариерата и развиването ми. Също по този начин ме насилваше полово в продължение на години ", споделя Уейд Робсън.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР