14 години начело на БФС. Толкова продължи ерата на Борислав

...
14 години начело на БФС. Толкова продължи ерата на Борислав
Коментари Харесай

Никой не може да отнеме европейския респект към Борислав Михайлов

14 години отпред на БФС. Толкова продължи ерата на Борислав Михайлов във футболната ни централа. Мненията за ръководството на Боби са спорни, което е изцяло обяснимо. Винаги ще има недоволни. А и една сентенция гласи, че колкото са повече враговете ти, толкоз доста си постигнал в живота.

Когато Борислав Михайлов и част от другите „ четвърти в света” взеха властта, замечтахме да забележим още веднъж България там, където те я заведоха на Мондиала в Съединени американски щати.

Нека обаче се върнем малко обратно във времето, с цел да забележим дали някогашните управници на БФС имат пръст в класирането на Пеневата чета на международното през 1994 година. Тогава конците от горната страна ги дърпаха Валентин Михов и „ брокерите”, отпред с Христо Данов. Но нито те, нито който и да е било, е взел участие директно в борбата на „ Парк де Пренс” и след това в лудото американско лято. Успехът беше напълно дело на футболистите - Емил Костадинов, Христо Стоичков, Борислав Михайлов, Трифон Иванов, Йордан Лечков, Красимир Балъков и останалите. И, несъмнено, на треньора Димитър Пенев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР