14 години лекарите вместо диагноза му предписват диета, медитацията и

...
14 години лекарите вместо диагноза му предписват диета, медитацията и
Коментари Харесай

Млада жена е жив труп с куп болести заради, насекомо, което може да ухапе всеки


14 години лекарите вместо диагноза му предписват диета, медитацията и питателните добавки
  
Млада жена е жив мъртвец с куп заболявания поради, насекомо, което може да ухапе всеки
29-годишната жителката на графство Мърсисайд Саманта Калби не може да се движи 23 часа в денонощие, поради тежки заболявания. Те я мъчат към този момент 15 години след една почивка в Италия. През тези мъчителни години тя се е трансформирала от " ярка персона в зарзават " и всеки ден би трябвало да се бори за живота си, написа Мirror, представен от Zdrave.to.

" Струва ми се, че това лято преди 15 години умрях, тъй като това не е живот... Той съвсем го няма. Семейството ми ридае, когато вижда в какво се трансфорах. Опитвам се да бъда мощна пред тях, само че майка ми не може да ме огледа без да заплаче "

Саманта страда от тремор, заплеснатост, тежка отмалялост, загуба наизуст, мускулни болки и усложнения с дишането. 

Освен това момичето не може да стои право и е сензитивно към шума и светлината. Но едвам тази година лекарите са съумелия да я диагностицират с лаймска болест - прогресивна бактериална зараза, излъчена от кърлежи. Преди това медиците са съветвали Саманта да се лекува с диети, хранителни добавки и медитация.

" Имаше нощи, когато просто не желаех да пребивавам, тъй като ми ставаше толкоз неприятно, че към този момент не можех да устоявам. Прекарвам 23 часа в леглото и виждам на четири стени всеки ден. Това наподобява на затвор, а аз желая просто да оздравея ".

Някога Саманта мечтаела да стане фешън дизайнер и даже получила обнадеждаващо писмо от Версаче, само че заболяването зачеркнала всичко. 

Независимо от това девойката не счита да се предава. Тя желае да навакса пропуснатото и по тази причина е стартирала благотворителна акция, с цел да събере средства за излекуването си. Сега тя се нуждае от £ 65,000.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР