14 души са задържани в полицията за разпространение на наркотици.

...
14 души са задържани в полицията за разпространение на наркотици.
Коментари Харесай

В Пловдив арестуваха 14 души при мащабна акция за наркотици

14 души са арестувани в полицията за разпространяване на опиати. Това заяви представителят на ОДМВР, представен от Фокус. В хода на спецакцията са конфискувани разнообразни по тип и количество наркотични субстанции.

При процесуално-следствени дейности на бул. " Санкт Петербург “ в регионалния град проверяващи от отдел " Криминална полиция “ конфискували близо 1,5 грама амфетамин, сходно количество марихуана, 12 таблетки МДМА и електронна везна от трима мъже на 24, 25 и 31 години и 22-годишна жена.

С полицейски заповеди четиримата били арестувани за едно денонощие, а с прокурорско разпореждане мярката за неотклонение на 24-годишния била удължена до 72 часа.

В ареста за същия период е наведен и 29-годишен мъж, в чието жилище чиновници на Второ Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи разкрили 14 пакетчета суха зелена листна маса с общо тегло над 100 грама и електронна везна.

За владеене на марихуана в Първо Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи се озовали трима младежи, на 15, 17 и 18 години, а в Пето Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи – 25-годишен. Междувременно със същия опиат в Раковски и в Сопот били засечени 20-годишен и 19-годишен. Пак в Сопот, край спирка на градския превоз, 25-годишен бил арестуван да носи в себе си електронна везна и над 18 грама амфетамин. Пакетчета с сходно наличие иззели чиновници на Трето Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи от 18-годишен, а сътрудниците им от Първомай – от 20-годишен.

Срещу всички причинители са формирани полицейски производства под наблюдаване на прокуратурата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР