139 са наградените служители от ОДМВР - Кюстендил, по случай

...
139 са наградените служители от ОДМВР - Кюстендил, по случай
Коментари Харесай

139 служители от ОДМВР – Кюстендил са наградени за професионалния им празник

139 са наградените чиновници от ОДМВР - Кюстендил, по случай професионалния Празник на българските служители на реда.За значителен принос при осъществяване на професионалните им задания, за проявена предвидливост, разпоредителност и реализирани резултати шефът награждава с оценката " Писмена хвалба " 99 чиновници.За реализирани високи резултати при следствието на съответни досъдебни производства и попредложение на административния началник на районна прокуратура - Кюстендил, шефът награждава 17 чиновници, 39 чиновници са наградени от началника на районно управление (на МВР) Дупница, също с оценката " Писмена хвалба ".
Ст. Комисар Ванев поздрави сътрудниците си с думите:
" Уважаеми сътрудници,

В навечерието на Архангеловден – професионалния Празник на българските служители на реда, ви благодаря за силата и волята всекидневно трудът ви да е ориентиран в интерес на обществото, за дейното противопоставяне на престъпността и обезпечаването на добър публичен ред, за постигнатите резултати – растежът на разкриваемост на записаните закононарушения в съпоставяне със същия интервал на предходната година се е повишил с 16 пункта.

Благодаря ви за положителния ред, който гарантирахте в Кюстендилска област по време на изборите за Народно събрание и не бяха накърнени изборните права на нашите съграждани.

Благодаря ви за човешката съпричастност към нуждаещите се от помощ и необятната поддръжка, които оказахте по време на сложния както за страната, по този начин и за региона ни тежък пандемичен интервал, благодаря за поддръжката, която оказвате както на сътрудници и фамилиите им от ОДМВР, по този начин и на сътрудници от страната.

Уважаеми сътрудници, бъдете здрави, бъдете мощни и все по този начин отдадени на службата в полза на обществото! Желая здраве и успокоение и на вашите фамилии и близки, благодаряим за поддръжката и разбирането, че служителят на реда работн отрано няма.

Ще завърша поздравлението си с думите на видния държавник, преподавател, правист, историик, откривател, кюстендилеца ВладимирКараманов, който е горделивост и за нацията: При днешния голем прогрес на духовна и материална просвета на народите, Полицията във всички благоустроени и напреднали ържави, били то дребни или огромни, минава за един от най-важните институти в ръководството на тия страни. Съсзадачите, които й се разпореждат, тя способства за благосъстоянието, благоденствието и напредъка на обществата и страните.Затова, колкото по-културна, напреднала и богата е една страна, толкоз добре и уредена е и нейната, и с толкоз по-голямо доверие гледат на нея жителите.
Желая и на страната ни да съумява и да е по-добър животът ни.

Честит Празник! ”
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР