135 боксьори от 18 страни, сред които и България, ще

...
135 боксьори от 18 страни, сред които и България, ще
Коментари Харесай

Българските боксьори научиха пътя към медалите във Върбас

135 боксьори от 18 страни, измежду които и България, ще вземат присъединяване в шестото издание на шампионата за юноши и девойки – „ Купата на нациите “ във Върбас, Сърбия. Той стартира през днешния ден, като родните гении научиха пътя, който би трябвало да изминат, с цел да завоюват медали от конкуренцията.

България е показана от 15 момчета и девойки, които са водени от треньорите Борислав Георгиев и Ангел Тодоров. В състава на националния ни тим при юношите са Ангел Димитров (48 кг), Георги Караколев (50 кг), Евелин Колев (52 кг), Мартин Колев (54 кг), Манчо Методиев (54 кг), Викторио Илиев (57 кг), Константин Костов (60 кг), Асен Асенов (63 кг), Сами Халил (66 кг), Георги Запринов (70 кг) и Ивайло Петров (80 кг). При девойките България е показана от Дилиана Петрова (48 кг), Катерина Тончева (57 кг), Татяна Любенова (70 кг) и Алейна Мехмед (+80 кг).

„ Купата на нациите “ се обрисува да е извънредно мощна като шампионат. Заявки са подадени от страни като Съединени американски щати, Казахстан, Азербайджан, Италия и други Надпреварата се явява и стадий от подготовката на националите ни преди Европейското състезание за юноши и девойки в Италия, което ще се организира в края на месец септември.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР