“134 км/час на бул. Черни връх при ограничение 50 км

...
“134 км/час на бул. Черни връх при ограничение 50 км
Коментари Харесай

Кола хвърчи със 134 км/ч на мястото, където Семерджиев уби две млади жени

“134 км/час на бул. " Черни връх " при ограничаване 50 км и 164 км/час на " Цариградско шосе при ограничаване 80 км/час са най-високите скорости, засечени след началото на наредбата, разпоредена на 12 август от вътрешния министър, Иван Демерджиев за засилен надзор на сигурността на придвижването “. Това съобщи заместник-началникът на отдел “Пътна полиция ” в Столична дирекция на вътрешните работи, комисар Радослав Начев.

От началото на разпоредената разпоредба на министър Демерджиев до първия регистриран период- 18 август, чиновниците на Столична дирекция на вътрешните работи са снимали 9 211 превишения на скоростните придвижвания, 156 са издадените заповеди за лишаване на право за ръководство и свидетелства за регистрация на моторни транспортни средства, а общо нарушаванията за тази седмица по Закона за придвижване по пътищата 2 514, съобщи още той, като добави, че отнетите свидетелства са 88, а отнетите регистрационни табелки са 52, осъществените инспекции за приложимост на алкохол и упойващи субстанции са 1191, формираните актове на водачи за приложимост на алкохол са 25.

След жестокото ликвидиране на двете млади дами, Хариет Стефанович и Христина Дилева от Георги Семерджиев, на бул. Черни връх от 5 юли, се прави 24 часов надзор на скоростта.

Контрол върху сигурността на придвижването ще се реализира от охранителна полиция, териториална полиция, като ангажимент имат и сътрудниците от престъпна полиция.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР