133 билета отпускат от Ботев (Пловдив) за феновете на ЦСКА

...
133 билета отпускат от Ботев (Пловдив) за феновете на ЦСКА
Коментари Харесай

От Ботев предоставят на ЦСКА 133 билета за полуфинала

133 билета отпускат от Ботев (Пловдив) за почитателите на ЦСКА в първия полуфинал за Купата на България. Информацията беше доказана от пловдивския клуб.

Пропуските ще бъдат предоставени за разпространяване на " алените ". Двубоят е в сряда, от 21:00 часа, на " Футболен комплекс Ботев 1912 ".

" Във връзка със заповеди РД-01-289/02.06.2020 година на министъра на опазването на здравето и РД-09-562/02.06.2020 година на министъра на младежта и спорта, разрешаващи провеждането на шампионата от ППЛ пред аудитория, при претовареност на местата до 30 % от общия им потенциал и при настаняване на феновете минимум през 2 седалки, Българският футболен съюз приканва професионалните ни клубове към оптималната отговорност в спазването на всички ограничения и разпореждания на държавните управляващи и следване на рекомендациите в създадената от БФС и одобрена от ММС идея за обновяване на подготвителния и спортен развой в професионалния футбол. В секторите без седалки е належащо да се съблюдава 1,5 метра разстояние сред феновете.
 Очаквано: Соу от ЦСКА сяда на пейката против Ботев (Пловдив)
Очаквано: Соу от ЦСКА сяда на пейката против Ботев (Пловдив)

Наказан за срещата в Коматево е Рубен Пинто

С оглед тази заповед, притежателите на абонаментни карти за сегашния сезон - 705 индивида, ще получат достъп до Сектор " А " на " Футболен комплекс Ботев 1912 ". Посочените места на абонаментните карти няма да важат, като феновете ще бъдат разполагани през минимум две седалки.

За Трибуна Юг, с оглед потенциала от 800 места, ще бъдат пуснати в продажба 267 билета, които ще са на цена 8 лв.. Пропуските за мача с ЦСКА-София ще бъдат налични за " жълто-черните " последователи в системата на Eventim от вторник (09.06) в 10:00ч.
 Звездата на ЦСКА Евандро стартира от първата минута в конфликта с Ботев (Пд)
Звездата на ЦСКА Евандро стартира от първата минута в конфликта с Ботев (Пд)

Джеси остава на пейката

Феновете ще имат ограничаване в броя на закупени билети, като всеки последовател ще може да закупи най-много един пропуск ", прибавят от клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР