13 тома с нови доказателства, десет от които със специални

...
13 тома с нови доказателства, десет от които със специални
Коментари Харесай

13 тома нови доказателства срещу кметицата на Младост, чете ги с часове

13 тома с нови доказателства, 10 от които със специфични разследващи средства, по проблема с задържания кмет на " Младост " Десислава Иванчев, заместника й Биляна Петрова и някогашния кмет на региона Петко Дюлгеров показа прокуратурата на почналото през днешния ден дело в Апелативния профилиран съд. Тримата бяха арестувани по следствие за рушвет в изключително огромни размери.

Тъй като нито арестуваните, нито юристите им бяха осведомени с материалите, съдът им даде три часа да провиснал материалите. Очаква се съвещанието да стартира в 14.30 часа, на което състав с ръководител Даниела Росинова ще реши дали да удостовери ареста на тримата обвинени.

Адвокатите им оповестиха в това време, че към този момент са се срещнали с диалозите, записани със СРС-та, само че имат възбрана да не ги огласяват. По-рано самата Иванчева първо сподели пред публицисти, че не знае кой е изнудваният от нея предприемач Александър Ваклин, само че след това внезапно се сети, че е имала 2 срещи с него. Едната била в община " Младост ".

И на това съвещание Иванчева се появи с бележки до публицистите, в които опровергава информацията на прокуратурата от следствието.

Посредникът Дюлгеров е имал две срещи с Александър Ваклин, заяви юристът му Мариана Тодорова, като посочи, че едната среща е в деня на ареста. На камерите обаче не се вижда какво тъкмо предава Ваклин на някогашния кмет.

Междувременно Столичният общински съвет избра Владимир Клисуров за краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на регион “Младост ”.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР