13-та Годишна среща на местните власти ще се проведе от

...
13-та Годишна среща на местните власти ще се проведе от
Коментари Харесай

Общините се събират на национална среща в курорта Албена

13-та Годишна среща на локалните управляващи ще се организира от през днешния ден до трети октомври в Курортния комплекс Албена. Срещата е проведена от Националното съдружие на общините в България, съобщи.

По време на пленарната сесия на 2 октомври е планувана среща със заместник-министър ръководителя Томислав Дончев по проблемите в реализацията на електронното ръководство.

На форума на локалните управляващи ще бъдат дискутирани опциите не българските общини за привличането на вложители посредством развиването на индустриалната инфраструктура, опазването на публичния ред, консолидираното на просветителната и обществената система в общините и други настоящи въпроси и проблеми. В рамките на срещата в Албена ще се организира ревю на артикули и услуги за общините, което годишно обезпечава директна връзка сред локалните управляващи, неправителствения бранш и бизнеса.

Участие във форума са декларирали близо 800 представители на общините.

Гости на 13-тата годишна среща на локалните управляващи се чака да бъдат членове на държавното управление, народни представители и специалисти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР