13 сигнала против политическите права на гражданите са били проверени

...
13 сигнала против политическите права на гражданите са били проверени
Коментари Харесай

Осем души са задържани при спецакция във Врачанско

13 сигнала срещу политическите права на жителите са били тествани при спецакция на полицията във Врачанско през вчерашния ден и през днешния ден, арестувани са осем лица, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Акцията е за противопоставяне на престъпността, публичния ред, попречване на нарушавания на изборното законодателство и осъществяването на закононарушения срещу политическите права на жителите, оповестиха от дирекцията.

В интервенцията са взели участие и служители „ Жандармерия “, Регионална дирекция по горите, Регионална работа " Противопожарна сигурност и отбрана на популацията ".

Извършени са и 71 инспекции на търговски обекти, питейни заведения, заложни къщи, тествани са 399 души и 229 автомобила. Образувани са пет досъдебни производства за разнообразни по тип закононарушения. Продължава работата по 29 заявителски материала.

Това е втората сходна огромна интервенция, която обгръща територията на цялата област за този месец. Първата бе на 10 март. Тогава също бяха формирани пет досъдебни производства, беше открит жител, съхраняващ осем кг суха листна маса, избрана с тест като канабис. Информация за получени и тествани сигнали за нарушение на политическите права на жителите не беше изнесена, напомнят от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР