13-годишното дете, което беше простреляно снощи с въздушна пушка в

...
13-годишното дете, което беше простреляно снощи с въздушна пушка в
Коментари Харесай

Петокласникът, прострелян с въздушна пушка в Сливен, е вън от опасност


13-годишното дете, което беше простреляно нощес с въздушна пушка в Сливен, е с лека телесна щета и няма заплаха за живота му, оповестиха от регионалната дирекция на полицията. След случая то бе откарано в МБАЛ-Сливен за здравна помощ, само че не се е наложило настаняване в болничното заведение.

 Неизвестен стреля по деца в Сливен, рани петокласник Виж още

Следствените дейности по случая, станал през вчерашния ден към 18 часа на спортна площадка сред блокове в сливенския квартал " Стоян Заимов ", не престават. Органите на реда разпитват живеещите в прилежащите на спортното оборудване блокове.

Момчето е простреляно със сачма, евентуално от въздушна пушка, до момента в който играело на площадката. За този вид оръжия не е нужна регистрация, което ще затрудни следствието, разясняват специалисти, представени от Българска телеграфна агенция.

Имало е и други деца, само че, за благополучие, те не са потърпевши. По случая от Сливен е формирано досъдебно произвеждане.

Агенцията припомня за сходен случай в региона през 2014 година Тогава в Нова Загора бе простреляно 15-годишно момче, още веднъж на спортна площадка. Извършителят беше открит - ловджия, който обяснил, че прострелял детето по нехайство.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР