13-годишно момиче откри огън в училище в Русия. Инцидентът е

...
13-годишно момиче откри огън в училище в Русия. Инцидентът е
Коментари Харесай

13-годишно момиче откри огън в училище в Русия

13-годишно момиче откри огън в учебно заведение в Русия. Инцидентът е станал в град Шадринск в Курганска област. Момичето е стреляло с пневматичен револвер. Ранени седем деца. Ученичката е донесла оръжието от къщи и откакто се скарала със свои съученици, почнала да стреля.
Инцидентът е станал в 7-ми клас на 15-то учебно заведение в град Шадринск. Пневматичният револвер, с който 13-годишното момиче е почнало да стреля по съучениците си, е на татко й. Пострадалите деца не са съществено ранени. На мястото на произшествието е изпратен екип на Бърза помощ.
Медиците са прегледали децата. Само едно от тях е откарано в болница. Останалите деца са получили охлузвания и синини. Следствено оперативна група открива повода за случая. Училището работи в общоприет режим като образователните занятия не престават.
„ Стрелбата беше в 7 „ б” клас в час по география. Едно момиче сподели, че и е неприятно и желае да отиде до учебния доктор. И до момента в който учителя съпровождаше ученичката до медицинския кабинет, друго момиче затвори кабинета. Явно са имали проект. Когато в класната стая останаха единствено възпитаници едно момиче стартира да стреля. Един от ранените възпитаници бе отведен с кола за спешна помощ, тъй като има пострадвания в региона на слепоочието”, разяснява възпитаник пред znak.com.
Момчето, разказало за случая пред съветското издание споделя също, че преподавателите са помолили учениците от учебното заведение да не описват за случилото се. Директорката на учебното заведение Александра Юрченко към този момент отхвърля да беседва с медиите. Заместник-директорите също не желаят да разясняват обстановката.
През последните години случаите на детска експанзия в Русия се се нараснали, напомнят от изданието 45.ru. Един от последните случаи бе в град Перм, където двама младежи влязоха и започнаха а намушкват с ножове учениците и учителя.
Няколко дни по-късно при сходен случай в Улан Уде в Източен Сибир подрастващ нападна учениците с секира.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР