13-годишно момиче от Мани твърди, че е изнасилено от двама

...
13-годишно момиче от Мани твърди, че е изнасилено от двама
Коментари Харесай

Секс скандал с 13-г. девойче, изнасилено и от българин, но забременяло от роднина разтресе Гърция

13-годишно момиче от Мани твърди, че е изнасилено от двама чужденци, по националност от Бангладеш и България, а по-късно и от неин родственик, от който е забременяла. Родителите на девойката подадоха сигнал в полицията, който се проверява под микроскоп, поради нежната възраст на жертвата.

След показанията на малолетната, полицията задържа двамата чужденци, които по време на разпита признаха, че са имали полов контакт с 13-годишната, само че отхвърлиха обвиняването за обезчестяване, с изказване, че всичко е направено с нейно единодушие.

Според информация 13-годишната е полово измъчвана и от неин родственик, който е в пандиза за друго закононарушение, и наподобява въпросното лице е бащата на новороденото дете.

Родителите разбрали за случилото се едвам когато малолетната госпожица се оказала в напреднала бременност. В началото на януари тя родила крепко момченце.

Случаят почнал да се разплита от октомври 2022 година Непълнолетната провокирала подозрения в учебно заведение, откакто почнала необяснимо да качва килограми, изключително в региона на корема. След координирани дейности от шефа на учебното заведение и консултация с локален доктор, като част от профилактичен обзор на всички деца, на малолетната ученичка са направени кръвни проучвания, при които е открито, че е бременна.

Мобилизацията на управляващите бе незабавна и момичето извадено от фамилната си среда и настанено в началото в здравния център „ Ареополис “ в болничното заведение на Спарта, а оттова в болница в Атина, където бе подложена на проучвания поради нежната й възраст. Оттогава до раждането малолетната живеела в родилен дом в Атина, където получавала нужната здравна и психическа поддръжка.

След раждането способените служби са почнали процедурата по осиновяване на детето, като се чака и формалното умозаключение по отношение на бащинството на бебето. Според същата информация малолетното момиче към този момент е преместено в интернат в региона на Патра.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР