13-годишно момиче от Казанлък, което снощи е родило недоносено бебе,

...
13-годишно момиче от Казанлък, което снощи е родило недоносено бебе,
Коментари Харесай

13-годишна с COVID-19 роди недоносено бебе

13-годишно момиче от Казанлък, което нощес е родило недоносено бебе, е измежду новите 112 случая на болни от ковид в Старозагорско, потвърдиха за bTV от болничното заведение в града.

С доказан PCR тест са и две деца на възраст 1 година, които са признати в лечебното заведение поради затруднения – кашлица и температура.

За миналото денонощие инфекцията е съумяла да победи двама души. 108 души са в двете отделения на УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович ".

За лекуване на Коронавирус заболели има единствено по едно свободно легло.

От през вчерашния ден пациенти с вируса се одобряват и в една от частните лечебни заведения, където разполагат с общо 27 кревати.

Благодарност от пациентка с прочувствено писмо до медиците, излекували я от COVID-19 " Чети етикета ": Спазват ли се противоепидемичните ограничения в магазините за хранителни артикули? 9% Данък добавена стойност и за доставката на храна по домовете от заведенията за хранене „ Чети етикета “: Пренася ли се коронавирусът в храните? Боил Банов: Няма да затваряме кина и театри 2689 нови случая на COVID-19, още 28 заболели са умряли Затварят Министерството на туризма за стерилизация поради чиновник с COVID-19 COVID-19 у нас: Нови върхове и все по-задъхваща се здравна система (ОБЗОР) 10 българи с COVID-19 заразяват нови близо 20 Недоглеждане в заповедите на Министерство на здравеопазването слага в шах изложбените зали Д-р Кателиева от Спешна помощ: Работим като във военна конюнктура Народният спектакъл анулира всички спектакли до 15 ноември Спешната помощ в София търси студенти за работа 66 станаха инфектираните с COVID-19 в дома за хора с умствена назадничавост в Шуменско У нас дойдоха 2593 флакона " Ремдесивир “ за лекуване на COVID-19 БЛС стартира акция за набиране на доброволци за нуждаещите се лечебни заведения Главният секретар на президента е с COVID-19, Радев се самоизолира И болничното заведение в Асеновград търси доброволци за Коронавирус отделението Починала е 49-годишна учителка от Севлиево, инфектирана с COVID-19 Разкриват нови кревати за заболели с COVID-19 в Бургас
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР