13-годишно момиче, обвинено, че е намушкала майка си до смърт,

...
13-годишно момиче, обвинено, че е намушкала майка си до смърт,
Коментари Харесай

13-годишно момиче, обвинено в убийството на майка си, изрича смразяващи думи, докато полицията я отвежда от местопрестъплението

13-годишно момиче, упрекнато, че е намушкала майка си до гибел, изрича смразяващи думи, до момента в който полицията я води от мястото на престъплението сцена на ужасите.

Твърди се, че тийнейджърката Латая Пауъл е умъртвила 44-годишната си майка Темика Тъкър и е ранила 11-годишния й брат в дома им в Пенсилвания в петък. Полицията е била извикана на място към 12.30 ч., откакто е получила сигнал, че жена не диша.

Служителите разкрили Темеека с голям брой прободни рани по врата и гърба, с кръв, изтичаща от главата й, съгласно полицейското ръководство на Уилкс-Баре. Майката, която не реагира, беше оповестена за мъртва на място от правосъдния доктор, а 11-годишният й наследник беше откаран по неотложност в близката болница, откакто получи прободни рани в гърба.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Нараняванията му обаче наподобяват без заплаха за живота. Твърди се, че Пауъл, която е била в дома, е споделила на чиновниците, че е виновна за убийството.

Когато дойдоха, детективите не откриха никакви ножове да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР