13-годишно момиче е било системно изнасилвано от баща си в

...
13-годишно момиче е било системно изнасилвано от баща си в
Коментари Харесай

13-годишна умря в страшни мъки, докато ражда дете от баща си СНИМКИ

13-годишно момиче е било редовно изнасилвано от татко си в продължение на 4-години, до момента в който не забременяла. Ученичката Луана Кетлин от Коари, Бразилия, умря на 11 декември, когато е била призната по неотложност в болница поради мощни болки в корема, където са открили, че момичето е бременно, написа Daily Mail.

Докторите решили да спасят детето и по този начин Луана дала живот на момченце, а малко по-късно издъхнала.

В следствие полицията е задържала и повдигнала обвинявания на 36-годишния татко на момичето Томе Фаба, потвърждавайки, че е изнасилвал щерка си откогато е била на 9 годинки.



Той е опитал да избяга, само че е бил заловен още веднъж седмица по-късно. Първото му дело е било на 27 септември, когато са го обвинили в обезчестяване и непредумишлено ликвидиране.



Семейството на Фаба твърди, че няма никаква визия за ужаса, който се е случвал в дома му.

13-годишната тийнейджърка е била в седмия месец, когато татко й я откарал в локалната болница в Коари, поради острите болки в корема й. Докторите са я диагностицирали с анемия и решили да провокират раждането. Тя е родила недоносено момченце, което е оживяло като по знамение.



По време на раждането положението на момичето се влошило и настъпили редица затруднения, в това число цироза на черния дроб, вода на белите дробове и ниско кръвно налягане.

Луана е умряла по време на превозването си в най-голямата профилирана болница в Амазония, която е на 363 км от родния й град.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР