13-годишно момиче е било пребито от своя връстничка в Пловдив.

...
13-годишно момиче е било пребито от своя връстничка в Пловдив.
Коментари Харесай

След уговорка в социалните мрежи: Нов жесток бой между ученички в Пловдив

13-годишно момиче е било пребито от своя връстничка в Пловдив. За новия случай на експанзия сред тийнейджърки оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Още по тематиката
Вчера в следобедните часове, 37-годишна пловдивчанка е подала сигнал в Първо районно управление (на МВР) за нанасен побой над 13-годишната и щерка. При извършената сказка момичето декларирало, че тя и нейни 11 другари и познати, си уговорили среща да се видят навън посредством обществените мрежи. Пристигайки на избраното място - наоколо до ПГ " Механотехникум ", две от девойките й нанесли побой , изразяващ се с удари с ръце, скубене и ритване, а част от останалите деца снимали с мобилните си телефони.

От извършените оперативно- издирвателни мероприятия са открити участниците в инцидента- две 14- годишни девойки, възпитанички на разнообразни пловдивски учебни заведения. Причината за нанесения побой е зародил спор, който прераснал в междуличностен спор.

Потърпевшото момиче не е потърпевшо съществено. Работата по случая продължава по инструкции, дадени от дежурен прокурор при районна прокуратура Пловдив.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР