13-годишно момче, привърженик на пловдивския отбор Локомотив Пловдив е било

...
13-годишно момче, привърженик на пловдивския отбор Локомотив Пловдив е било
Коментари Харесай

Непълнолетни фенове нападнаха 13-годишен пловдивчанин, съблякоха тениската му

13-годишно момче, последовател на пловдивския тим „ Локомотив ” Пловдив е било нападнато и унижено от три малолетни момчета,  научи TrafficNews.   По информация на медията, нападнатото дете тренира битка в пловдивски клуб „ Тракиец ”, а един от нападателите му тренира в прилежащ клуб по кик бокс и от там се познават образно.
Прочетете още
Всичко е почнало през вчерашния ден, когато 13-годишното момче е свършило урока си по математика и се запътило към дома си. От спирката пред пловдивския университет обаче се спуснали 3-ма малолетни. Те поискали телефона на униженото момче, с цел да видят историята му в Инстаграм, тъй като била обвързвана с " Локомотив ".

Той отказал да даде мобилното устройство, а по-късно един от нападателите хванал ръката на 13-годишния и го питал от кой тим е, при което последвал отговор- „ От " Локомотив " ”. Те го предиздвикали да съблече облеклата си, тъй като бил с тениска на черно-белите, макар че от горната страна носил друго горнище, което било без емблема на тима.

След това 3-мата нападатели - почитатели на " Ботев ",  заплашили 13-годишния, че в случай че не съблече блузата на " Локомотив " ще го набият и той бил заставен да я смъкна и да им я даде. Изплашено, детето потърсило татко си, с цел да му опише за обстановката. По-късно родителите са алармирали в близкото районно, като са стартирани незабавни дейности по следствието. Към този миг се откриват нападателите и казусът се проверява. Пловдивската прокуратура също е известена.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР