13-годишно момче беше настанено в реанимацията на Пирогов, след като

...
13-годишно момче беше настанено в реанимацията на Пирогов, след като
Коментари Харесай

Изключват от училище, момчето ритнало свой съученик в корема

13-годишно момче беше настанено в реанимацията на „ Пирогов ”, откакто било ритнато в корема от собствен съученик. Това станало покрай учебно заведение в София във вторник, до момента в който децата си купували храна в огромното междучасие.

Момчето се оплакало на родителите си от болки в корема едвам когато се прибрало вкъщи. Те го откарали в незабавната болница. В сряда детето било признато за лекуване в „ Пирогов ” с коремна контузия. От там са подали сигнал в полицията, а обвиненият 14-годишен възпитаник е арестуван.

20 март 2024, 10:58

В „ Пирогов “ се борят за живота на 13-годишно момче, пребито от съученик

„ Стигнахме до извода, че ученикът, ритнал потърпевшото момче, няма моралното право да продължи да учи при нас ”, сподели пред NOVA шефът на 143 ОУ " Георги Бенковски " Ирена Дойчинова. „ Пострадалото дете е с засегнат далак, само че органът не е отхвърлен ”, уточни тя. Момчето е оставено за наблюдаване в „ Пирогов ” за няколко дни.

Директорката на образователното заведение дефинира нападателя като емоционален и с невисок предел на толерантност. „ Той елементарно се ядосва. Свикнал е да стават нещата както той желае и споделя. Отношението му е такова и към другите деца ”, сподели Ирена Дойчинова. По думите ѝ връзката на 14-годишното момче с останалите деца била сложна.

Софийска районна прокуратура повдигна обвиняване на малолетния възпитаник.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР